"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld vores online formular, og vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Bilens stand*
Service*

Vi køber din bil – nemt og hurtigt

Har du en bil, som du gerne vil sælge nemt og hurtigt? Så er du kommet til det rette sted. Med mere end 10 års erfaring med prisestimering og opkøb af brugte biler, er du sikret en ærlig vurdering og den helt rigtige opkøbspris på din brugte bil hos CARMARK.

Vi er specialiseret i at købe biler fra private og virksomheder i hele landet. Vi tilbyder en hurtig og enkel salgsproces, hvor vi tager os af alt det praktiske, så du kan slippe for besværet og få pengene på din konto inden for få dage.

En bilvurdering, du kan forholde dig til

Vi køber alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang. Vi vurderer hver enkelt bil individuelt og giver dig den bedste pris ud fra dens stand og markedsværdi.
I dag er det nemt at finde en hjemmeside, som vurderer pris ved hjælp af en robot. Disse priser er dog blot en indikation og giver oftest lidt for optimistiske prisestimater. Hos CARMARK sidder der en rutineret og kompetent medarbejder, der står for at vurdere hver enkelte bil individuelt, så du som sælger får den præcise pris ud fra bilens stand og markedsværdi.

Slip for besværet

Hos CARMARK gør vi det let for dig at sælge din bil. Du skal blot udfylde vores online formular, hvor du angiver bilens oplysninger og vedhæfter nogle billeder, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Hvis du accepterer tilbuddet, sørger vi for alt det praktiske papirarbejde samt afhentning af bilen, at afmelde bilen og aflevere nummerpladerne til SKAT.

 

Vil du bytte bil?

Hvis du vælger at sælge din brugte bil til os, har du mulighed for at lade den indgå i en byttehandel. Hvad enten du søger en ny eller brugt bil, har vi et stort udvalg af spændende biler på lager, og vi står klar til at rådgive dig om din næste bil, hvis du skulle have behov for det.

Find din næste bil her

Har du spørgsmål?

Kontakt os