Finansering af din nye bil

Finansiering hos CARMARK – trygt & enkelt.

Bilfinansiering hos CARMARK

Hos CARMARK er vi uddannede i bilfinansiering. Vi hjælper dagligt kunder med at vælge den rigtige bil og den rigtige måde at finansiere den på. Det vigtigste er, at finde den bedst mulige finansieringsløsning, som er skræddersyet netop til dit behov.

Vi samarbejder med Europas største bank Santander og en af Danmarks største banker AL-Finans. Vi tilbyder særdeles fordelagtige billån til markedets laveste rente.

Finansiering af bil

En finansiering kan sammensættes på mange forskellige måder, og de forskellige finansieringsmuligheder og billån kan være lidt af en jungle. Vores mål er at kunne tilbyde dig særdeles fordelagtige billån til markedets laveste rente, uanset om du ønsker finansiering med eller uden udbetaling.

CARMARK finansiering

Finansiering uden udbetaling

Drømmer du om en ny bil, men mangler friværdi i din nuværende bil til at betale for udbetaling? Med et billån uden udbetaling er du fri for at benytte din opsparing til at finansiere din nye bil. Når du vælger et billån uden udbetaling, betaler du en lidt højere månedlig ydelse i lånets løbetid. Renten for billånet kan vælges til at være fast eller variable. Ønsker du tryghed i din økonomi hvor du kender den månedlige låneydelse i hele låneperioden, skal du vælge den faste rente.

CARMARK finansiering

Finansiering med udbetaling

Ved et billån med udbetaling lægger du som minimum 20 procent af bilens værdi i udbetaling. Denne form for billån er oftest at foretrække, da udbetalingen giver finansieringsselskabet en sikkerhed, som gør, at du får bedre vilkår for dit billån, såsom lavere renter og billigere oprettelsesgebyr.