Import af drømmebiler

Import af leasingbil

Kan du ikke finde drømmebilen?

Søger du forgæves efter din drømmebil på det danske marked? Så lad CARMARK hjælpe dig med at finde den i Europa, hvor vi har et bredt netværk og gode samarbejdsrelationer.

Vi har nemlig specialiseret os i at finde drømmebiler ud fra ønsker, behov og budget. Derudover giver vores gode samarbejdsrelationer os mulighed for at hente biler på bestilling med få dages varsel, hvilket betyder at du ikke behøver vente særlig længe på din nye bil.

Sæsonleasing Vejle

Fordele ved import af leasingbiler

Der er en lang række fordele ved at importere udenlandske biler til Danmark, og lease dem. En af de større fordele er, at du kan flexlease en bil med ekstra meget udstyr, uden at du kommer til at betale meget mere på din leasingaftale. Du får dermed meget for pengene ved bilimport fra Tyskland.

Import af leasingbil

Import processen

Når vores lager ikke rækker og du ikke finder din drømmebil, så fortsætter vi søgningen efter din drømmebil igennem vores europæiske netværk. Processen starter med, at du fortæller om dine ønsker, behov og budget for drømmebilen, hvorefter vi går i gang med søgningen – i tæt dialog med dig som kunde.

Når vi finder drømmebilen, bliver den transporteret til vores værksted i Vejle, hvor vores egne mekanikere og klargøringsmænd varetager den tekniske- og kosmetiske gennemgang af bilen. Herefter ringer vi til dig, og du kan nu komme og hente din nye drømmebil.

Import af leasingbil

Pris for import af leasingbil

Hos CARMARK tager vi et fast beløb for at håndtere import af drømmebiler. Beløbet er på 12.000 eks. moms, og inkluderer bl.a. hjemtransport af bilen, forsikring af bilen undervejs, toldsyn af bilen, indregistrering af bilen på danske nummerplader, samt moms- og afgiftsberegning.

For at forhandle bilens pris, afdække bilens historik og faldgruber, tager vi et honorar på 5% af den tyske indkøbspris. Har bilen eksempelvis en værdi af 600.000 DDK, svarer honoraret til ca. 10.000 DKK eks. moms.

Når vi hjemtager din drømmebil, slipper du for bekymringer og ubehagelige overraskelser