Leasing af bil

Leasing

Hvilken type leasing passer til dig og dine behov?

Kontakt os

Overvejer du leasing af din næste bil?

Privatleasing

Størstedelen af de danske leasingkunder er private forbrugere. Ved privatleasing har du mulighed for at køre i en nyere brugt bil, til en fast månedlig ydelse uden uforudsete udgifter. Da du fra starten kender til dine udgifter, får du en økonomisk sikkerhed når du privatleaser en bil.

Læs mere

 

Leasing biler

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing. Med erhvervsleasing har du mulighed for en at få en firmabil, uden at binde store mængder kapital i virksomhedens biler. På denne måde mindsker man belastningen af virksomhedens likviditet. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden eller arbejdsgiveren alle driftsudgifter i forbindelse med bilen.

Læs mere
Leasing biler

Splitleasing

Splitleasing er for dem, der kører meget i sit arbejde og har et mindre kørselsbehov privat. Ved splitleasing deles arbejdsgiver og medarbejder om omkostningerne. Den private kørsel faktureres til privatpersonen, og man undgår derfor firmabeskatningen.

Læs mere
Leasing biler

Sæsonleasing

Sæsonleasing er for dig, der eksempelvis ønsker at køre cabriolet over sommeren når solen skinner, og firehjulstrækker i vinteren, hvor det risikerer at være glat. Med sæsonleasing betaler du kun afgift af din bil, i de måneder du bruger den. Som forbruger bestemmer du selv hvilke måneder din bil skal være aktiv og indregistreres, og så betaler du kun for registreringsafgiften i denne periode.

Læs mere
Bilforhandler Vejle

Leasing af bil hos CARMARK

  • Du har ikke penge bundet i bilen
  • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen
  • Du skal ikke tænke på at sælge bilen
  • Fast månedlig ydelse
  • Attraktiv og fleksibel udbetaling, lav udbetaling kontra billån
  • Mulighed for at tilvælge en attraktiv forsikring samt service- og reparations aftale
Leasing biler

Stort udvalg i premium segmentet

Vi tilbyder leasing af biler fra populære mærker som blandt andet Audi, BMW, Mercedes og VW. Vi har altid mere end 100 topklargjorte biler klar til omgående levering. Skulle din drømmebil mod al forventning alligevel ikke være på lager, så skaffer vi den gerne hjem til dig.

Kontakt os