Leasing

Mercedes leasing

Af Chris Kølbek Tryk 3. juni 2020
Mercedes leasing

Mange drømmer om at køre Mercedes, og med leasing er drømmen inden for rækkevidde. Hvis du drømmer om at have din helt egen Mercedes stående i garagen, så hjælper vi dig gerne med at gøre din drøm til virkelighed. Vi hos CARMARK er specialister i Mercedes leasing.

Se alle vores Mercedes’er her

Eftertragtet

Mercedes er verdenskendt for især deres kvalitet og køreegenskaber, og det tyske bilmærke er forbundet med mange flotte og rosende tillægsord. Det nok bedst beskrivende ord om Mercedes, er “eftertragtet”, for dét er netop hvad Mercedes er. Mercedes er også et af de mest populære bilmærker at lease, både indenfor privatleasing og erhvervsleasing.

Mercedes privat- og erhvervsleasing

Leasing af Mercedes er stort set altid en god investering, uanset om det erhvervsleasing eller privatleasing. Den kan være forholdsvis dyr i anskaffelse, men til gengæld holder den prisen godt og er fornuftig i driftsomkostninger. Med en Mercedes leasingbil får du høj kvalitet, lave driftsomkostninger og en bil, som naboen ville ønske stod i deres garage. Mercedes-stjernen som tydeligt ses både foran og bagpå bilen afspejler klasse og fornuft, og det præsentabelt ydre som Mercedes har- gør den meget anvendelig til både privatleasing og erhvervsleasing.

Mercedes klasser

Mercedes har et bredt udvalg af modeller, og uanset om du leder efter en stationcar, sedan, coupé, MPV, hatchback eller cabriolet- kan du finde det i Mercedes’ produktportefølje. Et del af modellerne er inddelt i klasserne: A, B, C, E, G, S, V og X. Klassen indikerer oftest et specifikt design; en bestemt størrelse og karosseritype.

Mercedes modeller:

Ydermere har Mercedes en række andre modeller, som er navngivet med bogstaver:

  • C indikerer, at bilen er en coupé eller cabriolet
  • D indikerer, at bilen kører på diesel
  • E indikerer, at bilen er en elektrisk eller plug-in hybridbil
  • G anvendes til SUV’er
  • L indikerer, at bilen er en letvægts-sportsmodel eller en lang sedan
  • R anvendes på racerbiler
  • S anvendes på specielklasser
  • T indikerer touring og stationcar-karosseristil.
Mercedes

Populære Mercedes modeller

Mercedes har mange populære modeller, men især C-klassen er blandt de mest populære biler i Danmark. Hos CARMARK er det især Mercedes C220d der er én af kundernes fortrukne Mercedes’er. I C-klassens produktportefølje kan du både finde C-Klasse sedan, C-Klasse stationcar, C-Klasse coupé og C-Klasse cabriolet.

SUV-modellerne som eksempelvis Mercedes GLC250 samt GLC350e er også populære Mercedes modeller i danskernes garager, som efterhånden huser større og større biler. SUV er nemlig blevet en ekstrem populær biltype (læs mere om det her).

Mercedes leasing hos CARMARK

Med en Mercedes er du garanteret en bil i topklasse, og hos CARMARK kan du finde et bredt udvalg af personbiler fra Mercedes. Vi kan hjælpe med alt lige fra Hatchback, SUV, Stationcar og Sedan modeller, og hjælper også gerne med at løse gåden om hvilken model, der egner sig bedst til netop dine behov.

Har vi ikke Mercedes’en fra dine drømme på lager, så henter vi den gerne hjem til dig.