Leasing biler

Købsgaranti med GOSafe

CARMARK har indgået et samarbejde med Fragus Group, der er førende i Norden, inden for garantitjenester til biler. Når du køber din nye brugte bil hos CARMARK, har du derfor en EU-dækkende GOSafe bilgaranti. Det betyder, at du nu kan få ekstra tryghed og beskyttelse mod potentielt dyre reparationsomkostninger, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Fordele

  • Ingen selvrisiko
  • Dækning op til 100.000 kroner pr. reparation inkl. moms
  • Gælder i hele Europa
  • Større og udvidet sikkerhed ved køb af bil
  • GoSafe kan medfinansieres
  • GoSafe dækker langt de fleste reparationer
  • Garantien dækker langt de fleste reparationer, som giver dig lavere totalomkostninger i den tid, du ejer bilen
  • Ved godkendt skadesag repareres bilen på dit nærmeste autoriseret værksted

Find den rette GoSafe pakke

Hvilken GOSafe bilgaranti du skal vælge afhænger af din bils alder, samt hvilket brændstof den kører på; benzin-, diesel-, el- eller hybrid. Vi har samlet et overblik over de forskellige garantiprodukter nedenunder.

GoSafe Complete

GOSafe Complete er en af de mest omfattende og fleksible garantier på markedet for næsten alle brugte biler, der er yngre end 8 år. GOSafe Complete kan tegnes for benzin, diesel, hybrid og elbiler. Garantien ophører når bilen når en alder på 8 år eller har passeret 150.000 km, alt efter hvad som indtræffer først. GOSafe Complete er en garanti som gælder for skader på bilens mekaniske og elektriske komponenter, som ikke er undtaget eller begrænset i garantiens generelle vilkår.

Læs mere om GOSafe Complete

GoSafe Premium

GOSafe Premium er en populær og omfattende brugtbilsgaranti, der er skabt til at give dig den absolutte tryghed og sikkerhed, når du investerer i en brugt personbil. GOSafe Premium-garantien kan tegnes for benzin-, diesel- og hybridbiler.
Garantien kan tegnes fra bilen er 2 år, og ophører igen når bilen når en alder af 12 år eller har kørt over 200.000 km. Når du tilkøber en GOSafe Premium bilgaranti, får du en omfattende dækning, der strækker sig over alle de væsentlige mekaniske og elektroniske dele i din bil.

Læs mere om GOSafe Premium