Nyheder

Coronavirus i Danmark

Af Chris Kølbek Tryk 3. juni 2020

Vi holder stadig åbent

Løbende opdateringer

Hos CARMARK har vi åbent på værkstedet og i udstillingen som normalt, og tilbyder stadig samme gode service, som du er vant til. Vi har dog valgt at sende halvdelen af vores team hjem, for at følge regeringens tiltag om at være mindst muligt på arbejde. Vi følger situationen tæt og tilpasser løbende vores forholdsregler i takt med udviklingen og myndighedernes udmeldinger.

Virtuel fremvisning

Som et alternativ til det fysiske fremmøde i butikken, tilbyder CARMARK muligheden for, at du kan bestille en personlig videopræsentation af vores biler, og få den tilsendt, eller ringe på FaceTime og få en virtuel fremvisning.

Alt du skal gøre er, at finde den bil du ønsker at se nærmere på – og give os besked på dette.
Se alle vores biler her

salg@carmark.dk
41 13 01 00

Skal din bil på værksted?

Bor du inden for en radius af 30 km fra Vejle Centrum, så tilbyder vi lige nu at hente og bringe din bil, hvis du ønsker at få din bil på værkstedmens den alligevel bare står hjemme under lock down.

Vi tager naturligvis vores forholdsregler, og sikrer at bilens håndtag, sæder, rat mm. bliver desinficeret som anbefalet af myndighederne!

ek@carmark.dk
 22 82 05 16

Vil du prøvekøre en bil?

Det er stadig muligt at se og prøvekøre biler hos CARMARK. Personalet er instruerede i, hvordan det høje niveau af hygiejne skal holdes, og hvordan de skal agere når der kommer besøgende i udstillingen. Derudover er der opsat håndsprit i receptionen og alle afdelinger.

ek@carmark.dk
22 82 05 16

Hvordan håndterer CARMARK Coronavirus?

  • Vi har udstyret hele vores team med sprit og handsker
  • Vi sørger for at lufte ud hele dagen
  • Vi har rengøring dagligt
  • Vi holder fornuftig afstand
  • Vores håndtryk med kunder og besøgende er skiftet ud med et stort smil

Har du yderligere spørgsmål?
📞 41 13 01 00