Bilformidling

Vi er bindeleddet mellem køber og sælger

Bilformidling

Carmark er ikke udelukkende en traditionel bilforhandler, vi formidler også biler for private og erhverv, hvilket vil sige, at vi køber og sælger biler på vegne af vores kunder.

Ved en bilformidling tager vi ingen avance på bilerne, i stedet betaler både køber og sælger et mindre salær.

Sælg din bil helt enkelt og bekymringsfrit

Hos Carmark sælger vi din bil for en fast pris påkr. 6.995,-  hvilket inkludere salær, teknisk gennemgang af bilen professionel klargøring, til gengæld står vi så for hele processen i forbindelse med salget af din bil. Du undgår derfor de bekymringer samt det tidskrævende arbejde, der ligger bag et bilsalg.

Vi kontakter dig, så snart der er kommet et bud på din bil eller bilen er solgt.

En tryg bilhandel

Når vi, på vegne af en kunde, sælger en bil til dig, koster det for dig som køber kr. 2.995,- i salær.

Når du handler bil hos Carmark, er din tryghed vores førsteprioritet, vi tilbyder derfor en omfattende ”ejerskifte garanti” gennem nordens førende garanti leverandør til biler, FRAGUS Group samt attraktive forsikringer gennem vores samarbejdspartnere IF Forsikring og Tryg Forsikring.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at handle bil hos Carmark.

Vi tilbyder desuden fleksible muligheder for finansiering i samarbejde med Santander, som er førende på det danske og europæiske marked inden for billån.

Kontakt os angående bilformidling
Har du nogle spørgsmål eller ønsker du mere viden om vores bilformidlingskoncept og dine muligheder som køber eller sælger? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41 13 01 00 eller via kontaktformularen.

Alle nævnte priser er inkl. moms.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Storhaven 3 til en uforpligtende snak om biler.