Nyheder

Audi A4 B9 – Tiltrængt facelift?

Af Chris Kølbek Tryk 3. juni 2020

Uanset om man synes et facelift var tiltrængt eller ej, så har Audi A4 i flere år været en vigtig model for Audi og i sommeren 2015 oplevede den et facelift som ændrede ikke blot udseende men også bilens opbygning. Audi A4 model B9 blev afløseren til den tidligere B8, og med en længde på 472 cm og en akselafstand på 282 cm er den større end forgængeren, Audi A4 B8.

Nye standarder

Den nye model medførte nye standarder for Audi A4, kabinen blev nydesignet med horisontale streger og linjer, som skaber fin balance i bilens interiør. Derudover fik den nye B9 et ekstra hak hvad angik teknologisk udstyr. Virtual cockpit som bl.a. er kendt fra Audi TT blev et muligt tilvalg. Dette virtuelle cockpit oplyses fra en 12,3″ lcd-skærm placeret foran føreren. Derudover kan kabinen oplyses af en 8,3″-skærm hvor navigation Plus og diverse elektroniske hjælpe- og sikkerhedssystemer var at finde som tilvalg. Disse teknologier kombineret  med et uhørt lavt støjniveau gør denne bil til en yderst behagelige firmabil, eller blot bilen til chaufføren der sætter pris på en teknologisk, stabil og støjsvag bil, som samtidig pynter i bybilledet.

Motorprogram

Modellen blev lanceret med et motorprogram bestående af vidt forskellige motorer, hvor både diesel og benzin var muligt at finde. Modellen blev lanceret med et program bestående af ydelser mellem 150 og 272 hk hvor sidst nævnte kommer fra en 3 liters diselmotor med 6 cylindre.

Derudover kunne der findes en 1,4 TFSI med 150 hestekræfter, en 2,0 TFSI motor med 190 eller 252 hestekræfter. I Diesel var det muligt at finde en 2,0 TDI med 150 eller 190 hestekræfter. Ikke mindst var der også den tidligere nævnte 3,0 TDI med 218  eller 272 hestekræfter.

Oplev den hos CARMARK

Hos CARMARK har vi netop fået et eksemplar af den omtalte Audi A4 på lager. AUDI A4

TDI 190 EDITION+ SPORT AVANT S. I dette tilfælde er der tale om en langsliggende 2 liters dieselmotor med 190 hk og 400 Nm, som rigtig fint arbejder sammen med bilens 7 trins automatgear.  Dette er med til at give bilen den perfekte kombination af kræfter, overskud, og ikke mindst en fornuftig brændstoføkonomi som er oplyst til 23,8 km/l.

Udover en fin motor er bilen udstyret med en 8,3″-skærm hvor der bl.a. kan findes funktioner som navigation, kort, håndfri telefoni og medier som giver dig muligheden for, at anvende telefon eller lign. som lydkilde. Derudover er drive select at finde i menuerne. Drive select gør det muligt for dig at indstille bilen efter behov og humør. Skærmen giver ligeledes fri leg i  et hav af funktioner i Audi Connect. Vejr, parkeringsinformationer, byevents, diverse rejseinformationer, twitter, sms og E-mail er blot eksempler på de mange funktioner skærmen rummer.

Åbner du døren og sætter dig ind, bliver du mødt af en sort læderkabine, lyst op af det naturlige lys fra panoramataget og elektriske soltag. Herfra har du rig mulighed for, at finde dig godt til rette og udnytte bilens mange funktioner, og har du af og til brug for lidt ekstra plads, så lader denne A4 dig ikke begrænse, bilen står nemlig med svingbart træk.

Lyder Audi A4 lige som bilen for dig, eller er du på jagt efter noget helt andet? Uanset hvad, så står vi klar til hjælpe dig hele vejen igennem købet af din nye bil!